До головної...

Зустрілися два ФОП-а


Антон Коноваленко


Додаток 6


У кiнець |  Попередній |  Перелік додатків  |  Наступний |  Повернутись...

Лист ФОП2 пану ФОП1.


П.І.Б.

Вельмишановний Ім’я та по Батькові!

Згідно діючого законодавства України подання Справи до Суду супроводжується наданням Відповідачу копій всіх документів для ознайомлення та підготовки до судового процесу з метою прискорення вирішення Справи. .

До Позовної Заяви надаються ось таки Додатки (належним чином завірені копії):

1. Копія витягу з ЄДРПОУ про державну реєстрацію Позивача Фізичної Особи-Підприємця ФОП2 станом на 09.09.2020 р.; (Відповідачу не надсилається)

2. Копія витягу з ЄДРПОУ про державну реєстрацію Відповідача Фізичної особи-підприємця ФОП1 станом на 09.09.2020 р.; (Відповідачу не надсилається)

3. Копія Договору "Про надання послуг №05" від 05 липня 2019 року; (Відповідач має свій екземпляр.)

4. Копія Акту надання послуг №1 від 31 січня 2020 р.; (Відповідач має свій екземпляр.)

5. Копія Претензії Вих. № 1 від 20 липня 20202 р.;

6. Оригінал квитанції та опису про відправлення Відповідачеві копії Позовної Заяви і доданих до неї документів; (Відповідачу не надсилається).

7. Оригінал квитанції про сплату державного мита;(Відповідачу не надсилається).

8. Оригінал квитанції про сплату витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу (Відповідачу не надсилається).

Повний комплект документів буде відправлений на Вашу адреси Адрес1; Адрес2; Адрес3; Адрес4 — с описом вкладень найближчим часом рекомендованим листом з повідомленням про вручення, як це передбачено чинним Законодавством України.

***

Зараз відправляю на Вашу електронну адресу електронною поштою Позовну заяву та, на всяк випадок, Претензію №1 від 20 липня 2020 р.

Дуже прошу Вас отримати відправлені паперові копії документів, дочекатися повістки та прийти на засідання Суду з метою вирішення мого питання.

З повагою, Підпис, П.І.Б.


Опис вкладень для відправки рекомендованим листом

1. Позовна Заява

2. Копія Претензії Вих. №1 від 20 липня 20202 р.